Cameratoezicht

cameratoezicht

Infratech beheert voor meerdere bedrijven (parken, terreinen en parkeerplaatsen) de camerabeveiliging en kan op afstand via een IP-netwerk de camerabeelden van gebouwen, gebieden en mensen nauwlettend in de gaten houden. Op ons NOC werken getrainde personen die ervoor zorgen dat de handhaving van de openbare orde en veiligheid verbeterd worden.

Cameratoezicht geeft u en uw bezoekers een veiliger gevoel

en maakt uw terrein minder aantrekkelijk voor ongewenste bezoekers.

Infratech heeft tevens ervaring in de installatie en plaatsing van camera’s. Samen met u kunnen wij kijken naar de beste opstelling van camera’s, welk type camera u nodig heeft (er zijn tenslotte veel mogelijkheden zoals dome, infrarood, extra vandalismebestendig e.d.) en het installeren ervan. Vervolgens kunnen wij uw camera’s koppelen aan een IP-netwerk en op die manier de beelden ontvangen op ons NOC.
In het geval van een calamiteit handelen wij zoals in de met u vooraf afgesproken procedure.
Op deze manier kunt u rustig met uw bedrijfsvoering doorgaan, terwijl wij voor een veiligere omgeving rondom uw bedrijf zorgen.
Cameratoezicht is ook in combinatie mogelijk met toegangscontrole; C.Cure. Wij mogen ons System Integrator noemen en hebben ruimschoots ervaring in het werken met deze systemen.


Meer weten over ons NOC en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van cameratoezicht? U kunt ons bereiken op: 0229-820828.

cameratoezicht