Locatiebeheer

locatiebeheer

Met de 10 jaar ervaring die wij hebben in het beheren en onderhouden van ruimten met ons AX Enterprise beheersysteem, is het volledig op afstand beheren en onderhouden van telecombedrijven, nutsbedrijven en openbare en particuliere gebouwen een dienst die wij met tevredenheid uitvoeren voor onze klanten.

Infratech verstaat meerdere belangrijke principes onder het beheer van uw telecomruimten: monitoring van alarmen en toegang, maar ook de opvolging daarvan.

Het begint bij de monitoring van allerhande processen zoals het functioneren van de apparatuur en de omgevingscondities van uw ruimten.

Infratech maakt gebruik van live real-time monitoring door middel van haar i-BOX-concept waarop sensoren en aansturingsmodules kunnen worden aangesloten. Denk daarbij aan (toegangscontrole)kaartlezers, rookmelders, inbraakdetectors, luchtvochtigheid/temperatuursensoren, waterdetectiesensoren, stroomuitvalsensoren en meer. Bij het opmerken van bijvoorbeeld temperatuurwijzigingen en/of waterdetectie stuurt de i-BOX onmiddellijk een melding die uitkomt bij ons NOC waardoor storingen of erger worden voorkomen. Vervolgens wordt er door Infratech direct gehandeld volgens een vooraf overeengekomen protocol.

foto 2