Sleutelbeheer

sleutelbeheer

Een belangrijk onderdeel voor het beheren van ruimten is het sleutelbeheer.

Welke sleutels horen bij welke locaties/ruimtes? Dit zijn dagelijks terugkerende vragen die een goede registratie verdienen. Wij bieden u een sleutelbeheersysteem. Of het nu gaat om het leveren van sleutels of het totale beheer van uw sleutelplan.

Net als met toegangspassen is het belangrijk om te weten wie een pas in het bezit heeft en waar deze precies toegang toe geeft.

Wij beheren vele locaties waar gewone sleutels voor nodig zijn. Deze sleutelsets kunnen wanneer dan ook op onze website www.infratechgroep.nl aangevraagd worden als u een klant van ons bent. Wij verwerken uw sleutelaanvraag meteen. De persoon komt met naam en bedrijfsnaam etc. in onze database te staan. U kunt altijd contact opnemen om een recent overzicht te ontvangen. Sleutels kunnen op afstand niet geblokkeerd worden zoals toegangspassen en daarom raden wij aan regelmatig contact te houden; zijn de personen die in het bezit van sleutels van uw locaties zijn nog actueel? Worden er sloten vervangen van een locatie? Ook voor het installeren van sloten kunt u bij ons terecht. Voor elke locatie hebben wij de gewenste sloten, of het nu gaat om cilindersloten of magneetsloten. Samen kunnen wij werken aan veilige locaties en een goed toegangsbeheer.

sleutelbeheer