Terreinbewaking

terreinbewaking

Wij kunnen u ook van dienst zijn voor het bewaken van uw bedrijfsterrein.

Denk aan slagbomen, RVS-zuilen met intercoms (met of zonder camera) die rechtstreeks in verbinding staan met de receptie, automatische nummerplaatherkenning en camerasystemen. U bepaalt of en wanneer bezoekers uw terrein betreden en houdt een goed overzicht over de voertuigen en mensen op en rond uw bedrijf of bedrijven.

Wij specialiseren ons in beveiliging in de meest ruime zin.

Het installeren van toegangscontrolesystemen bij de ingang van uw bedrijfspand, maar ook binnen bij toegangsdeuren. Camera’s in of buiten uw bedrijfspand. Intercoms bij de voordeur maar ook bij de toegang tot uw parkeerplaatsen.

Over IP kunnen al deze toegangscontrolesystemen gekoppeld worden.

De bezoeker betreedt uw terrein en nadert een RVS-zuil waarin een intercom is gebouwd; belt aan, en wordt toegesproken en wel of niet toegestaan het terrein te betreden. De camera bij de RVS-zuil kan ook meteen een automatisch nummerplaatherkenning-systeem hebben. Heeft de intercom in de zuil een camera dan kan de persoon door wie dan ook binnenin het pand bekeken worden op een IP-binnentoestel waarop de beelden van de intercom binnenkomen. De medewerker kan met een simpele druk op zijn/haar toestel de persoon toegang tot het terrein verschaffen.
Hetzelfde geldt voor personen te voet die rechtstreeks bij uw voordeur staan; een druk op de knop en het beeld van de intercom wordt geactiveerd.

Er zijn vele mogelijkheden waarop u uw bedrijfsterrein veilig kunt maken.

En als al deze systemen gekoppeld worden heeft u de volledige controle!

foto 333