Toegangscontrole

toegangscontrole

Wij maken het u als klant nog eenvoudiger en kunnen uw toegangscontrole op afstand beheren.

Denk daarbij aan het verstrekken van toegangspassen, het activeren of blokkeren daarvan, het instellen van toegangstijden voor personen of groepen en het aanpassen van autorisatie van toegangen aan de hand van de toegangspassen.

Niet elke werknemer werkt op dezelfde afdeling. Niet elke werknemer behoort willekeurig welke ruimte dan ook in het gebouw te kunnen betreden. Wij kunnen op afstand beheren wie welke toegangspas heeft en welke ruimten daarmee betreden kunnen worden. Een simpele pas voor de hoofdingang? Geen probleem. Alleen toegang tussen 8:30 en 17:00 uur? Geen probleem. In ons systeem kunnen wij werknemers en daarmee hun toegangspassen in groepen indelen en toegangstijden instellen.

Gaat er iemand weg bij het bedrijf? Wij kunnen de pas blokkeren mocht deze onverhoopt niet zijn ingeleverd.

Er zijn vele soorten kaartlezers beschikbaar en wij kunnen deze ook voor u installeren. Voor elke situatie is er een geschikte kaartlezer. U geeft ons een lijst door van werknemers en hoe u de passen en toegangen verdeeld wilt hebben en wij voeren dit in ons systeem in. De configuratie is op elk gewenst moment aan te passen.

toegangspas